(0)

Unboss - Marketing & Salg

e-kirja


”Det er virksomhedens formĂ„l og den passion, det skaber hos interessenterne, der er grundlaget for dens succes, og sĂ„dan har det altid vĂŠret. Store ledere og store virksomheder inspirerer ikke pĂ„ grund af det, de gĂžr, men pĂ„ grund af Ă„rsagen til, at de gĂžr det.” SĂ„dan lyder det blandt andet i kapitlet ”Unboss Marketing” i bogen UNBOSS af Lars Kolind og Jacob BĂžtter.

I dette uddrag fra bogen fĂ„r du de to kapitler: ”Unboss Marketing” og ”Unboss Salg”. Bogen sĂŠtter spĂžrgsmĂ„lstegn ved alt det, du troede var en selvfĂžlge: Troede du, at virksomheders formĂ„l var at tjene penge? Nej, de skal fĂžrst og fremmest gĂžre nytte. De skal blive til bevĂŠgelser, der forandrer verden.

Du er ikke mere ansat i dit job. Du er partner i et team. Din leder har ikke alle svarene, men kan stille de gode spÞrgsmÄl. Du arbejder ikke for at tjene penge til nogle ejere, du ikke kender. Du arbejder for en sag. Og du fÄr selv en rimelig del af den gevinst, du skaber. Du gÄr ikke pÄ arbejde fra 8 til 16. Du arbejder der, hvor du er, og nÄr det passer dig. Bogen vil ikke bare skabe debat. Den vil skabe revolution.