(0)

Unboss - Organisation, Virksomheden & Arbejdet

e-kirja


”Vi pĂ„stĂ„r, at en organisation ganske enkelt vil klare sig bedre, hvis den er drevet af passion og gavmildhed frem for grĂ„dighed. Man kan tjene flere penge ved at sĂŠtte passion hĂžjere end profit.” SĂ„dan lyder det blandt andet i kapitlet ”Unboss Organisationen” i bogen UNBOSS af Lars Kolind og Jacob BĂžtter.

I dette uddrag fra bogen fĂ„r du de tre kapitler: ”Unboss Organisationen”, ”Unboss Virksomheden” og ”Unboss Arbejdet”. Bogen sĂŠtter spĂžrgsmĂ„lstegn ved alt det, du troede var en selvfĂžlge: Troede du, at virksomheders formĂ„l var at tjene penge? Nej, de skal fĂžrst og fremmest gĂžre nytte. De skal blive til bevĂŠgelser, der forandrer verden.

Du er ikke mere ansat i dit job. Du er partner i et team. Din leder har ikke alle svarene, men kan stille de gode spÞrgsmÄl. Du arbejder ikke for at tjene penge til nogle ejere, du ikke kender. Du arbejder for en sag. Og du fÄr selv en rimelig del af den gevinst, du skaber. Du gÄr ikke pÄ arbejde fra 8 til 16. Du arbejder der, hvor du er, og nÄr det passer dig. Bogen vil ikke bare skabe debat. Den vil skabe revolution.