(0)

Alt om Londons litteratur - del 3

audiobook


Dette afsnit af podcastserien "Alt om Londons Litteratur" er et blik pĂ„ den vilde og omvĂŠltende tid i Londons historie som kendes som victoriatiden, med udgangspunkt i Charles Dickens’ forfatterskab. Lise Lotte Frederiksen fortĂŠller som sĂŠdvanligt med indlevelse og spĂŠnding, og maler et levende billede af den pulserende tid, hvor industrialiseringen var i fuld gang og litteraturen skildrede den spirende modernitetserfaring med prĂŠcision og skarphed.

I denne spÊndende podcastserie kommer du helt tÊt pÄ den litteratur, som er undfanget og foregÄr i en af Europas mest pulserende storbyer, nemlig Englands hovedstad London, med Themsen tvÊrs igennem sig som en dunkende pulsÄre i det litterÊre kredslÞb. FortÊller og forfatter Lise Lotte Frederiksen inviterer dig ind i litteraturen i flere forskellige tidsepoker, og bruger bÄde kendte og mindre kendte forfatterskaber som indgangsvinkel til at belyse samtiden. Velkommen til en fantasifuld fÊrd gennem de londonske gader i henholdsvis William Shakespeare, Samuel Pepys og Charles Dickens tid. I denne spÊndende podcastserie kommer du helt tÊt pÄ den litteratur, som er undfanget og foregÄr i en af Europas mest pulserende storbyer, nemlig Englands hovedstad London, med Themsen tvÊrs igennem sig som en dunkende pulsÄre i det litterÊre kredslÞb. FortÊller og forfatter Lise Lotte Frederiksen inviterer dig ind i litteraturen i flere forskellige tidsepoker, og bruger bÄde kendte og mindre kendte forfatterskaber som indgangsvinkel til at belyse samtiden. Velkommen til en fantasifuld fÊrd gennem de londonske gader i henholdsvis William Shakespeare, Samuel Pepys og Charles Dickens tid.

LISE LOTTE FREDERIKSEN ser fĂžrst og fremmest sig selv som formidler og har en stor kĂŠrlighed til litteraturen, ikke mindst klassikerne.

Hun er cand.mag. i dansk, engelsk og teatervidenskab og har undervist det meste af sit liv. De seneste Är har hun primÊrt holdt foredrag om litteratur og gÄet litterÊre byvandringer i europÊiske byer.