(0)

Amnesiaskyggen

E-book


Hvem var du mor? Hvorfor kan jeg ikke rejse tilbage i tid og rum og finde dig der blandt mÌlketÌnder, godnatlÌsning og første skoledag? spørger den 42-ürige billedkunstner Eva Teller, der var ti ür gammel, da hun overvÌrede, at hendes mor blev slüet ihjel.

Efterfølgende fortrÌngte Eva minderne om det liv, hun levede sammen med sin mor og sine to søskende, og ingen af de behandlere, hun har opsøgt, har vÌret i stand til at give hende hukommelsen tilbage.

Men Eva vil ikke give op. Hun er nemlig overbevist om, at hun ikke bliver et helt menneske, før hun für adgang til de fortrÌngte erindringer.

Jagten pĂĽ fortiden bringer hende pĂĽ en sjĂŚlsrystende rejse til moderens barndomshjem i Stockholm og til Amazonas i Peru, hvor en barndomsveninde har oprettet et retreat. Her begynder minderne at vĂŚlte ud af underbevidstheden.

"AmnesiaSkyggen" er en bevÌgende fortÌlling om en kvindes kamp for at knytte bünd til en barndom, der viser sig at vÌre langt mere kompliceret, end hun havde forestillet sig. Hun bliver nødt til at se büde sig selv og sine slÌgtninge i et helt nyt lys.