(1)

Anbragt, fanget i afmagtens karrusel

E-book


En hudlÞs og Êrlig fortÊlling, der fÞrer lÊseren ind i de barske oplevelser, som Kimmie var udsat for i sin barndom. Bogen er ikke kun en lang lidelseshistorie, men ogsÄ en beskrivelse af, hvordan Kimmie overlevede og kom ud pÄ den anden side. Bogen beskriver et utal af anbringelser, om hvordan Kimmie i perioder lever med sin alkoholiske, depressive og selvmordstruede mor. Bogen er skrevet ud fra Kimmies egne Þjne, og som hun husker sin barndom. Den beskriver ogsÄ de konsekvenser, som hendes barndom havde og stadig har pÄ hendes liv. Bogen er ogsÄ en stemme for de bÞrn og unge, som stadig lever under urimelige vilkÄr i dagens Danmark. Den vil ogsÄ vÊre et vigtigt bidrag til stÞrstedelen af Danmarks befolkning, som ikke har den fjerneste anelse om, at der i Danmark fortsat er bÞrn og unge, der lever et liv med anbringelser, svigt og misbrug.

Uddrag af bogen

Vi gik ind pĂ„ kontoret, og jeg tastede ungdomspensions telefonnummer, den blev taget af min vejleder. ”Kan I ikke hente mig, jeg er pĂ„ sygehuset, min mor er mĂ„ske ved at dĂž, og jeg har det skidt og har kastet op,” sagde jeg indtrĂŠngende. ”Ej hĂžr nu unge dame,” lĂžd hans stemme, ”vi har andet at tage os til end at rende efter dig, i Ăžvrigt bliver du atten i morgen, sĂ„ skal du stĂ„ pĂ„ egne ben.” Jeg tabte rĂžret og kiggede forvirret pĂ„ lĂŠgen. LĂŠgen mĂ„bede, og kiggede pĂ„ mig og telefonen.

Om forfatteren

Kimmie Dupont er fÞdt 1977 i Odense. Hun er i dag fÞrtidspensionist, gift med Kenneth og har to piger. Kimmie var igennem sin barndom og ungdom anbragt uden for hjemmet. Hun er i dag velfungerende, trods de skader hun pÄdrog sig i barndommen.