(0)

Andien varjo

E-book


Inga Shepstone saapuu Kapkaupunkiin huolissaan epÀvarmasta tulevaisuudestaan. HÀn saa kuitenkin yllÀtyksekseen ylennyksen työssÀÀn Johannesburgissa. Positiivista elÀmÀnmuutosta varjostaa Ingan monimutkainen rakkauselÀmÀ: hÀnen sydÀmensÀ kuuluu Lontoossa olevalle Raylle, joka on lÀhdössÀ pian EtelÀ-Amerikkaan. EtelÀ-Afrikassa hÀnellÀ on puolestaan vakaa Paul ja loistava ura edessÀÀn. Kaiken lisÀksi hÀnen kotipaikkaansa uhkaavat Rhodesiassa kasvavat levottomuudet. MikÀ olisi oikea valinta?

Andien varjo on Reino Marjosen rakkaus- ja seikkailuromaani, joka on itsenÀinen jatko-osa teoksille Luangwa ja Kapkaupungin valot.

Reino Marjonen on suomalainen kirjailija. PitkÀn kansainvÀlisen uransa aikana Marjonen on muun muassa vetÀnyt malminetsintÀsafareja Afrikan viimeisillÀ kartoittamattomilla alueilla, työskennellyt EtelÀ- ja Keski-Amerikassa ja Australiassa sekÀ toiminut diplomaattina Thaimaassa. Marjonen on hyödyntÀnyt omia vÀrikkÀitÀ kokemuksiaan teoksissaan kuten Luangwa ja Kapkaupungin valot.