(1)

Ansigt uden navn

audiobook & e-book


Da Tim Harding mÞder Hayley Winter, er han sikker pÄ, han har set hende et sted, engang. Men selv lader hun ikke til at genkende ham. Hvem er hun?

Tim Harding er kommet til Cornwall for at ordne en lillebitte ting for sin chef i det firma, han arbejder for. Opgaven er enkel: Han skal byde pÄ og kÞbe en antik ring pÄ en auktion og bringe den tilbage til sin chef. Problemet er bare, at ringen bliver stjÄlet, fÞr han kan nÄ at kÞbe den. Og at mistanken retter sig mod den Hayley, Tim bliver mere og mere fascineret af.

Tim opdager snart, at ringen ikke bare er et familiearvestykke, som hans chef havde ladet ham forstÄ. Dens historie gÄr tilbage til en dramatisk begivenhed i 1707, da det stolte skib HMS Association havarerede ud for Cornwalls kyst, og ringen pÄ mystisk vis forsvandt fra den druknede admirals finger. Vraget af Association er et yndet udflugtsmÄl for dykkere. Og det er i den forbindelse, Tim opdager en uhyggelig ting: Den mystiske Hayley har en slÄende lighed med en kvinde, der druknede under sÄdan en dykkerekspedition. En ekspedition, der var ledet af Tims chef.

Pludselig forsvinder Hayley, og begivenhederne tager fart.