(0)

Arabisk ordbog

E-book


Denne ordbog indeholder mere end 3000 arabiske ord og sÌtninger, som er grupperet efter emne for at gøre det lettere for dig at vÌlge, hvad du vil lÌre først. Derudover indeholder anden halvdel af bogen to indeksafsnit, der kan bruges som basisordbøger til at slü ord op pü et af de to sprog. De tre dele gør tilsammen bogen til en fremragende ressource for studerende pü alle niveauer.

Hvordan bruger man denne bog med arabiske ordforrĂĽd?

Er du ikke sikker pü, hvor du skal begynde? Vi foreslür, at du først gennemgür kapitlerne om verberne, adjektiverne og sÌtningerne i første del af bogen. Dette vil give dig et godt grundlag for yderligere studier og allerede nok arabisk ordforrüd til basal kommunikation. Ordbøgerne i anden halvdel af bogen kan bruges, nür det er nødvendigt at slü ord op, du hører pü gaden, arabiske ord, du ønsker at kende oversÌttelsen til, eller blot for at lÌre nogle nye ord i alfabetisk rÌkkefølge.

En sidste bemĂŚrkning:

Ordforrüdsbøger har eksisteret i hundredvis af ür, og som med sü mange ting, der har eksisteret i lang tid, er de müske ikke sÌrligt moderigtige og lidt kedelige, men de fungerer normalt rigtig godt. Sammen med delene i basisordbogen i arabisk er denne bog med arabisk ordforrüd en fantastisk ressource til at støtte dig gennem hele lÌringsprocessen, og den er sÌrligt praktisk pü de tidspunkter, hvor der ikke er internet til at slü ord og sÌtninger op med.