(19)

Arkimedes

audiobook & e-book


Karrierekvinden Malene er vokset ud af en traumatisk barndom i Nakskov og er netop blevet direktør for HjÌlp Barnet. Men en opvÌkst prÌget af vold, misbrug og voksnes svigt forfølger hende stadig.

En finansmand findes myrdet, og sporene på gerningsstedet peger mod Malene. Hun er uskyldig, men kan ikke bruge sit alibi – fordi det involverer en minister. Hvem vil hende til livs?

Imens vender hendes ekskÌreste Mathias tilbage til Danmark fra sit eksil i hÌngekøjen i Jacó Beach. Han beslutter sig for at hjÌlpe Malene og begynder at granske den myrdedes baggrund. Det fører ham pü sporet af hemmeligheder, som büde rÌkker langt tilbage i tiden, men ogsü dybt ind i magtens korridorer. Her tegner sig konturerne af et skelsÌttende politisk komplot, der kan Ìndre landets fremtid.

Malene opdager snart, hvem der er efter hende og mü søge hjÌlp i sit gamle netvÌrk og den fortid, hun har forsøgt at lÌgge bag sig. Men det sÌtter hürdkogte muskler i bevÌgelse, som hun pludselig ikke lÌngere kan styre.

Arkimedes er en selvstĂŚndig fortsĂŚttelse af forfatterparret Zornig og Lindholms storsĂŚlgende debut, spĂŚndingsromanen Bundfald.


Narrator: Louise Davidsen
Duration: