(5)

Artisti maksaa : Neuvotteluopas luoville aloille

audiobook


Miten neuvotteluihin kannattaa valmistautua? Miten kĂ€sitellĂ€ pelkoa ”hankalan tyypin” maineesta? Miten puhua rahasta?

Neuvotteluoppaassa kÀydÀÀn lÀpi erilaisia neuvottelutyylejÀ ja pohditaan itselle luontaista kÀyttÀytymistyyliÀ. LisÀksi kirja sisÀltÀÀ konkreettisia vinkkejÀ neuvotteluihin valmistautumiseen, luovaan neuvottelemiseen sekÀ neuvottelujen jÀlkihoitoon. Kirjan oppien avulla sopimuksen ehdoista voi keskustella luovasti, ottaen huomioon sekÀ omat ettÀ neuvottelukumppanin tarpeet.

Kirjaan on haastateltu lukuisia ammattilaisia levy-yhtiöpomoista kirjailijoihin. Omat neuvotteluvinkkinsÀ kirjassa jakavat muun muassa Lenita Airisto, Marco Bjurström, Jarno Laasala, Michael Monroe, Sofi Oksanen, Kasper Strömman, Maria Veitola ja Juha Vuorinen.

Lottaliina Pokkinen (OTL) on viulistin koulutuksen saanut juristi, tietokirjailija ja kysytty neuvottelukouluttaja. HÀnellÀ on yli 20 vuoden kokemus luovien alojen sopimus- ja tekijÀnoikeusasioista sekÀ niin aloittelevien artistien kuin maamme eturivin ammattilaisten neuvottelupöydistÀ. Neuvotteluoppia hÀn on hakenut muun muassa Harvardin yliopistosta. Tiedon levittÀjÀnÀ Lottaliina on omassa intohimoammatissaan.


Narrator: Kalle Chydenius
Duration: