(26)

Bag forsiden: Medier, magt & Messershit

audiobook & e-book


Poul Madsen stod i 14 Ă„r i spidsen for Ekstra Bladet. I Bag forsiden<\i> – som han selv har indlĂŠst som lydbog – fortĂŠller han insiderhistorien om de afslĂžringer og shitstorme, som avisen var igennem i hans tid som chef, og krydrer det med underholdende anekdoter, skarpe hug til magteliten – og et kritisk blik pĂ„ sig selv.

Bag forsiden<\i> er Poul Madsens personlige fortÊlling om sine vanvittige Är som Þverste chef for det stormomsuste Ekstra Bladet. Han tager lÊseren med ind bag facaden pÄ de opsigtsvÊkkende afslÞringer og shitstorme, som avisen var igennem.

Han giver ogsÄ eksempler pÄ de kontroversielle midler, han tog i brug for at hvirvle en debat op eller tiltrÊkke lÊsere, og i de fejl, han begik undervejs.

Poul Madsen er kendt som ’en no bullshit type’, der siger tingene ligeud, som han ser dem. Derfor er der ogsĂ„ krasse ord til magtfuldkomne politikere og slĂžve medier i Bag forsiden<\i>. Det politiske spinvĂŠlde er ved at drĂŠbe medierne, og offentlighedens mulighed for at kontrollere, hvordan magten udĂžves, lader sig villigt manipulere.

Bogen er dog ogsÄ en hyldest til den undersÞgende, magtkritiske journalistik og udspiller sig i en af de mest dramatiske perioder i danske mediers historier, hvor de traditionelle papiraviser skulle transformeres til digitale medier.

Det er bÄde underholdende og skrÊmmende lytning.


Narrator: Poul Madsen
Duration: