(41)

Baltia Express

audiobook


NetistÀ on tullut 25-vuotiaalle Alfalle koukuttavaa huumetta. Alfa ei ole poistunut asunnostaan vuosikausiin, mutta sattumalta hÀnestÀ tulee pankkiryöstön silminnÀkijÀ. Alfa joutuu pakenemaan henkensÀ kaupalla lÀpi Viron, Latvian ja Liettuan. KehenkÀÀn ei voi luottaa, kun ystÀvÀtkin paljastuvat vihamiehiksi.

Alfa joutuu opettelemaan eloonjÀÀmiskamppailun karuja pelisÀÀntöjĂ€ itĂ€mafian orjuuttamissa ja laman raatelemissa Baltian maissa. Vain matkalla mukaan tarrautunut kulkukoira Romeo on luottamuksen arvoinen. Ratkaisun avaimet löytyvĂ€t lopulta netistĂ€ – mutta ehtiikö apu ajoissa KuurinkynnÀÀlle, missĂ€ pakolaiset joutuvat tunteettoman tappajan kynsiin?

Kirsi Merimaan dekkarisarjassa sukelletaan nettirikollisuuden maailmaan. Rikoksia ratkaisevat nettifriikki Minttu JÀrvinen sekÀ nettipoliisi Pasi Nurminen.

Kirsi Merimaa on kirjailijanimi, jonka takana on kaksi kokenutta toimittajaa ja kirjailijaa, Marja Lennes ja Pirjo Peltoniemi. Nimimerkki syntyi kaksikon lyödessÀ vetoa siitÀ, ettÀ he pystyisivÀt kirjoittamaan dekkarin kahdessa viikossa.


Narrator: Annina Rubinstein
Duration: