(219)

Bokfestivalen i Snowdonia

audiobook & e-book


Holly, stolt Àgare till puben Harpan och grisen, har insett en sak. Hennes lilla by i Wales med dess invÄnarantal pÄ 100 personer rÀcker inte för att hÄlla puben flytande. Hur mÄnga pizzor kan en bybo i Snowdonia Àta per Är egentligen? Okej, ganska mÄnga, men inte tillrÀckligt.

Med ostoppbar energi bestÀmmer sig Holly för att starta en bokfestival som ska dra turister till byn. Att hon sjÀlv inte har lÀst en bok pÄ vÀldigt lÀnge spelar inte sÄ stor roll. Inte heller att hennes pojkvÀn hellre skulle starta en internationell alpackatÀvling. Till Hollys hjÀlp kommer den irriterande snygga Alys. Och sÄ Chloe förstÄs, stjÀrnskÄdespelerskan som drömmer om att sadla om till fostermamma Ät kriminella tonÄringar.

Om de bara fÄr dit Ethan, den begÄvade men plÄgade Cambridgestudenten, finns det inget som kan gÄ fel med Hollys plan. Eller?

Lilly Emme Àr en kattÀlskande författare som skriver rappa och humoristiska feelgoodberÀttelser, som ofta stannar kvar i hjÀrtat hos lÀsaren. Efter att ha bott mÄnga Är i Cambridge, England, ÄtervÀnder hon gÀrna dit i sina böcker.


Narrator: Malin Janlöv
Duration: