(0)

Borgen Unplugged #167 - Bliver den hellige konventions-ko slagtet?

audiobook


Denne podcast er oprindeligt udgivet d. 2. november 2018.

Forhandlingerne om et paradigmeskifte i udlÊndingepolitikken er i fuld gang, men hvordan gÄr forhandlingerne egentlig? Bliver Dansk Folkeparti og regeringen enige, eller falder det hele til gulvet? Det er et af de store spÞrgsmÄl i en uge, hvor skatteministeren har pudset Finanstilsynet pÄ de store banker i sagen om udbytteskat, og hvor regeringen har mÄttet opgive planen om at gÞre det nemmere at tiltrÊkke udenlandsk arbejdskraft.

Thomas Qvortrup stiller spÞrgsmÄlene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.

Thomas Qvortrup er en erfaren journalist og radiovĂŠrt. Han har vĂŠret vĂŠrt pĂ„ Gomorn P3, Nova Morgen samt Nyhedsministeriet pĂ„ det nu hedengange TV2 Radio. Han har vĂŠret politisk reporter pĂ„ Christiansborg og derudover arbejdet som redigerende journalist i en Ă„rrĂŠkke pĂ„ Berlingske. Thomas har skrevet tre romaner, "TĂŠt pĂ„ paradis", "Delvecchios dom" og "Mellem venner" – alle udgivet pĂ„ Gyldendal.

Henrik Qvortrup er en landets mest erfarne politiske kommentatorer. Han har arbejdet med politisk journalistisk pĂ„ Jyllands-Posten, Berlingske, Ekstra Bladet og BT. Politisk redaktĂžr pĂ„ TV2 frem til 2014, da Se og HĂžr-sagen tvang ham vĂŠk. I dag har han sit eget politiske interview-program pĂ„ DK4. Og i samarbejde med Metroxpress driver han det politiske site "dagensQ". Henrik har skrevet flere bĂžger. Blandt andre – sammen med med Niels Lunde – en biografi om Poul Nyrup Rasmussen. I 2014 udgav han selvbiografien "Q", og i 2015 kom "Tre Ă„r ni mĂ„neder tre dage" om Thorning-regeringen.