(108)

Bridgerton. Et uforglemmeligt frieri (beriget med musik og lydeffekter)

audiobook


Denne version er beriget med musik og lydeffekter. En version uden denne berigelse findes ogsÄ.

Da sir Phillip og Eloise Bridgerton har skrevet sammen i lidt over et Är, beslutter han sig for ganske enkelt at fri per brev. Eloise er ugift og hele 28 Är, sÄ han gÄr ud fra, at hun mÄ vÊre temmelig desperat efter et Êgteskabstilbud. Men ... det er hun bare ikke, hvilket han erfarer, da hun dukker op pÄ hans gods. SÊrdeles smuk, men alt andet end eftergivende og sagtmodig.

Eloise tror ikke sine egne Þjne, da hun modtager brevet med frieriet. Man kan da ikke gifte sig med en mand, man dÄrligt nok kender? Ikke desto mindre tager hun spontant afsted for at mÞde den mand, der mÄske kunne vÊre helt perfekt for hende. Men ... det er han bare ikke. Han er humÞrsvingende og uhÞflig og slet ikke som de belevne gentlemen, hun er vant til i London.

Ikke desto mindre er der noget, som fÄr gnisterne til at springe. Hvordan ville det mon vÊre at lukke Eloises mund med et kys ... og kunne det tÊnkes, at den gnavne godsejer alligevel er den helt rigtige Êgtemand?

Et uforglemmeligt frieri er femte bind i den verdenskendte romantiske serie om familien Bridgerton. BĂžgerne i serien kan lĂŠses uafhĂŠngigt af hinanden.