(0)

Bulderup-nisserne i fangenskab

audiobook & e-book


Der er aldrig kedeligt hos nisserne i Bulderup. Denne gang handler historien om dengang nissedrengene Marinus og Martinus blev fanget af mennesker - lige op til jul!

Det er noget af en uheldig situation, de to nissedrenge er kommet i. De fĂĽr brug for al den hjĂŚlpe de kan fĂĽ... og sĂĽ er det jo godt, at hunden Basse er en god ven af familien!

Nisserne i Bulderup er en familie bestüende af nissefar (Mukkerup), nissemor (Nikoline) og deres tre nissebørn, Marinus, Martinus og den yngste Abelone. Sammen hygger de sig mÌgtigt og oplever hele tiden sjove, spÌndende og nogle gange lidt uhyggelige ting.

Torben Nielsen (1918-1985) var en dansk forfatter, der udgav bøger i flere forskellige genrer. Nielsen fik sin litterÌre debut med bogen "Gry. Historien om et pindsvin", som udkom i 1970. Herefter udgav han büde børnebøger süvel som krimier. Blandt andet modtog han Poe-klubbens Berenicepris for ürets bedste krimi for bogen "Nitten røde roser" (1973). Nielsens kriminalromaner var kendt for deres realistiske islÌt, som havde rod i Nielsens arbejde inden for politiet i mere end to ürtier.