(15)

Bulvaani : Rikosromaani

audiobook & e-book


Pikku-uutinen suomalaissyntyisen liikemiehen kuolemasta mielenosoitusten melskeissÀ Hongkongissa herÀttÀÀ Mara Nuutisen huomion matkalla uuteen työpaikkaan Vantaan Jokiniemeen.

Entinen freelancer Mara Nuutinen on vaihtanut tarkastajan työhön krp:n talousrikosyksikköön ja pÀÀssyt heti mukaan rakennusalaa koskevaan laajaan tutkintaan. Purkuleka-niminen firma on vienyt jÀtteitÀ Viron, Puolan ja Valko-VenÀjÀn kautta aina toiselle puolelle maapalloa Kaakkois-Aasiaan ja Hongkongiin.

Krp jÀrjestÀÀ Maralle matkan Hongkongiin tutkimaan suomalaissyntyisen miehen kuolemaa. Pian hÀnen hotellihuoneestaan löytyy miehen ruumis, ja Maraa itseÀÀn uhkaa oikeudenkÀynti kaukana kotoa. Mara tajuaa ajautuneensa kiinalaiseen labyrinttiin, josta ei tunnu olevan muuta ulospÀÀsyÀ kuin kuolema.

Taina Haahti on helsinkilÀinen kirjailija, jonka romaaneissa usein kÀsitellÀÀn isoja ajankohtaisia talousaiheita kaunokirjallisin keinoin. Bulvaani on hÀnen kolmas rikosromaaninsa. Mara Nuutisesta kertovassa sarjassa on aikaisemmin ilmestyneet Kolumnisti (2017) ja Strategi (2019).


Narrator: Elina Keinonen
Duration: