(25)

Cirkeln sluts

audiobook & e-book


Året Ă€r nu 1946 och andra vĂ€rldskriget har Ă€ntligen nĂ„tt sitt slut. Familjerna Lackland och Lucas har lidit stora förluster och sorgen blandas nu med ett försiktigt hopp om framtiden. Peter kĂ€mpar för att tillfriskna frĂ„n en djup depression, och Leah bestĂ€mmer sig för att avsluta sitt Ă€ktenskap med Harry.

NÀr Charlotte blir gravid med Brin Lacklands barn och lÀmnad ensam mÄste hon fatta flera viktiga beslut; ska hon klara av att bli ensamstÄende mamma? Och hur ska hon hantera folks dömande blickar?

I denna sista del i historien om familjen Lackland möter vi en familj och ett samhĂ€lle i förĂ€ndring. Även pĂ„ Queen Eleanors sjukhus kommer omstĂ€llningarna att bli omfattande. Men i sjukhusets entrĂ© stĂ„r Abel Lacklands staty stadig, som en pĂ„minnelse om tiden som gĂ„tt.

Claire Rayners krönika över Lackland-slÀkten strÀcker sig frÄn början av 1800-talet till lÄngt in pÄ 1900-talet. Serien bestÄr av 12 delar som bÄde kan lÀsas fristÄende och kronologiskt.

Claire Rayner (1932-2010) var utbildad sjuksköterska och arbetade pÄ flera olika sjukhus i London. Hennes stora intresse för medicinska och sociala frÄgor resulterade i ett stort antal artiklar och fackböcker. "SlÀkten Lackland" Àr hennes stora genombrott som skönlitterÀr författare.


Narrator: Amelie Norrby
Duration: