(1)

Dagmars decembermission

audiobook & e-book


Dagmar pÄ ti trekvart er godt trÊt af sine forÊldre. De kan finde pÄ at stÄ og snave nede i Irma, og det er ikke normalt. I Dagmars klasse er alle de seje nemlig skilsmissebÞrn, og Dagmar vil bare gerne vÊre som dem. Derfor planlÊgger hun en mission: Hun vil sÞrge for, at hendes forÊldre bliver skilt inden jul.

Dagmar sÞger hjÊlp hos de hÞjere magter, men ham der Gud er ikke sÄ god til at svare pÄ hendes breve. I stedet fÄr hun assistance fra sin bedste ven Valdemar, som dog er mere optaget af at lege med sin hund JÞrgen end at bryde Êgteskaber.

Missionen forlÞber derfor ikke helt som hÄbet, og i lÞbet af december skal Dagmar bÄde hÄndtere et hul i hovedet, en kikset leverpostejsdate, en uheldig overdosis affÞringspiller og et udfordrende krybbespil, som vender op og ned pÄ alting.

DAGMARS DECEMBERMISSION er opdelt i 24 kapitler og kan fungere som julekalenderbog i skoleklasser eller som hÞjtlÊsning derhjemme. Selvom historien foregÄr omkring juletid, kan bogen dog sagtens lÊses pÄ andre tider af Äret.