(0)

De kom altid om natten

E-book


Efter sin succesfulde debutroman "Forbudt KÌrlighed", er Bjarne Hatting igen pü banen med et kontroversielt emne. For første gang er den internationale organmafia og dens metoder beskrevet i romanform.

En gribende historie om hvordan skruppelløse og pengegriske lÌger pü umenneskelig vis udnytter brasilianske gadebørn. Fortvivlede børn, der enten er smidt ud hjemmefra, eller der er flygtet fra vold og druk i hjemmet. Børn, for hvem det er en kamp, at fü mad hver dag og finde et sikkert sted at sove. Børn, der kun tør fÌrdes i flok og hvis højeste ønske er at gü i skole og lÌre at lÌse. Børn, som flygter fra virkeligheden ved at sniffe lim. En flok af dise børn bliver kidnappet, og man følger bl.a. den kvikke brasilianske dreng Mario pü hans vej til Europa - og hvordan det lykkes ham, som den eneste, at flygte fra en grusom skÌbne.

Uddrag af bogen:

"Jeg skal bruge otte børn hver anden müned. Fire piger og fire drenge. De skal vÌre sunde og raske og mellem otte og ti ür. De skal afleveres til et skib her i havnen ved midnatstid. De vil hver gang af kaptajnen fü en kuvert med ti tusinde dollars."

En virkelig spĂŚndende bog, som man har svĂŚrt ved at lĂŚgge fra sig.

Om forfatteren:

Bjarne Hatting er født 1940 i København. Han er uddannet merkonom, typograf samt engelsk korrespondent, og han har i en ürrÌkke haft en del forskellige lederstillinger. Han er i dag güet pü efterløn efter en lederstilling i SAS og residerer i Tjekkiet.

134 sider med blødt omslag/flapper.