(10)

Den hemmelige elsker

audiobook & e-book


Den franske baron Rollo de Centeville er fÞdt til at sejre og besejre som sine nordiske forfÊdre, der engang hÊrgede Frankrig. To mennesker kan dÄrligt vÊre mere forskellige end den herskesyge baron og den egenrÄdige englÊnderinde, der maler hans miniature. Men intet ville fryde den hovmodige aristokrat mere end muligheden for at besejre en sÄ attrÄvÊrdig og stolt kvinde som Kate.

I Paris vinder Kate berÞmmelse som kunstner og frihed som kvinde. Men er hun virkelig fri? For hun kan aldrig glemme mareridtet pÄ et normannerslot, en djÊvelsk elsker og den hemmelighed, der for stedse binder Kate Collison til Rollo de Centeville.

Victoria Holt (1906-1993), pseudonym for Eleanor Alice Burford Hibbert, var en af verdens mest elskede og mest produktive forfattere i sin levetid. Hun begyndte allerede at skrive som 17-Ă„rig, og en rĂŠkke af hendes tidlige noveller blev trykt i London-aviserne. Det var dog romaner i den historiske genre, der gav det internationale gennembrud, og i dag er hendes romaner solgt i over 50 millioner eksemplarer verden over.


Narrator: Nanna Salomon
Duration: