(4)

Den sidste tempelridder: Tempelridder-serien 1

audiobook & e-book


Akko, 1291. Mens den sidste by i Det Hellige Land faldt for de muslimske hÊre, flygtede en lille flok tempelriddere om bord pÄ Tempelfalken. Med sig havde de et skrin som for alt i verden skulle bringes til den franske stormester. Skibet nÄede aldrig i havn.

New York, USA nutid. Fire ryttere klÊdt som tempelriddere stormer en udstilling af Vatikanets skatte pÄ Metropolitan Museum of Art. Mens de tre af ridderne skovler kostbarheder ned i deres sÊkke, er den fjerde kun interesseret i en gammel krypteringsmaskine, og da han finder den, er det nÊsten som et helligt Þjeblik for ham.

ArkÊologen Tess Chaykin og FBI-agent Sean Reilly hvirvles ind i jagten pÄ et kodet dokument, som én mand vil gÞre alt for at fÄ ud til offentligheden, og som andre vil gÄ til yderligheder for at forhindre verden i at fÄ kendskab til.

Pressen skrev:

»...En herlig cocktail af detektivarbejde, action, romantik og religionshistoriske spektakulationer iscenesat i spektakulÊre omgivelser, fra New Yorks kloakker over Vatikanet til en undersÞisk middelalderby i Tyrkiet. Det er flot, og det er spÊndende.«

– Politiken

»Et brag af en debutroman, som meget vel kan blive Da Vinci Mysteriets aflÞser!«

– Ugebladet Sþndag


Narrator: Helle Sihm
Duration: