(1)

Den sommer Linda forsvandt

audiobook & e-book


Da Hanna fylder 12 Är, forsvinder Linda Palm. Hannas verden er pludselig ikke lÊngere sÄ tryg, som den var fÞr. Og der sker flere ting den sommer.

En ny dreng flytter til byen, og Hanna fÄr det sÄ underligt, nÄr han kigger pÄ hende. Hannas mor er sur og irriterende, og en dag kommer hendes far ikke hjem fra arbejde. Det er heller ikke lÊngere sÄ nemt med bedsteveninderne, Jonna og Sabina.

For Hanna bliver det en sommer fuld af forandringer. En sommer, hun aldrig glemmer.

„Af og til drĂžmmer jeg om det. Skoven er uhyggelig stille, og jeg lĂžber, sĂ„ hurtigt jeg kan. Jeg kan hĂžre de tunge Ă„ndedrag bag mig. Jeg bliver ved med at lĂžbe, men mine ben fĂžles som gelĂ©. Nu er han tĂŠt pĂ„, og jeg kan mĂŠrke hans varme Ă„nde i nakken. KnĂŠene giver efter under mig. Da hĂŠnderne lĂŠgger sig om min hals, skriger jeg hĂžjt. SĂ„ vĂ„gner jeg med tĂ„rerne lĂžbende ned ad kinderne."

LEKTØRUDTALELSE

"Samlet konklusion: En velskrevet fin hverdagsfortĂŠlling om veninder og familieproblemer til de yngste teenagepiger, der er trĂŠtte af vampyrer og Ăžnsker noget mere realistisk" - LektĂžr: Christine Christensen


Narrator: Marie NĂžrgaard
Duration: