(4)

Den syvende jomfru

audiobook & e-book


Midt i en skov i det Cornwallske landskab stür seks stenstøtter. Ifølge legenden brød seks jomfruer pü et kloster i Cornwall deres løfter, og som straf blev de forstenet. Men den syvende jomfru fik en anden skÌbne. Mange ür senere, da klostret er blevet lavet om til St. Larnston-familiens palÌ, vinker skÌbnen ad en anden ung kvinde.

Kerensa Carlee vokser op i fattigdom tÌt ved St. Larnston-palÌet. Uden andre fordele end sine store ambitioner og endnu større skønhed, lykkes det hende som ganske ung at fü arbejde som kammerpige i det hjemsøgte hus. For Kerensa har forelsket sig i det gamle hus, og hun er fast besluttet pü at blive frue der. Men skÌbnen vil det anderledes. Pü trods af sine ambitioner bliver Kerensa viklet ind i minder og mysterier, og hendes tilstedevÌrelse i det victorianske Cornwall vÌkker büde galskab og en gammel hÌvnlyst til live igen ...

"En af de ypperste forfattere af gotiske kĂŚrlighedsromaner og en stĂŚrk historiefortĂŚller, hvis gribende romaner har begejstret millioner af lĂŚsere."

– RT Book Reviews

Victoria Holt (1906-1993), pseudonym for Eleanor Alice Burford Hibbert, var en af verdens mest elskede og mest produktive forfattere i sin levetid. Hun begyndte allerede at skrive som 17-ĂĽrig, og en rĂŚkke af hendes tidlige noveller blev trykt i London-aviserne. Det var dog romaner i den historiske genre, der gav det internationale gennembrud, og i dag er hendes romaner solgt i over 50 millioner eksemplarer verden over.