(56)

Den syvende pige

audiobook & e-book


ALT ÅNDEDE FRED OG IDYL. INDTIL DEN FØRSTE PIGE FORSVANDT 


Da Chloe Davis var 12 Är, forsvandt seks teenagepiger i hendes lille hjemby i Louisiana. Hun fandt det afgÞrende bevis og fÊldede sin egen far, der blev dÞmt som seriemorder og fÊngslet pÄ livstid. Lige siden den traumatiske oplevelse har hun haft svÊrt ved at forlige sig med sandheden.

I dag, 20 Är senere, arbejder Chloe som psykolog og er ved at forberede sit bryllup. Selv om hun endelig mÊrker den skrÞbelige lykke, hun har arbejdet sÄ hÄrdt for at opnÄ, fÞler hun ofte, at hun ikke har kontrol over sit eget liv. SÄ da en lokal teenagepige pludselig forsvinder, kommer minderne fra dengang tilbage med fornyet kraft. Er Chloe paranoid, og ser hun paralleller til sin fars sag, som ikke er der, eller er hun for anden gang i sit liv tÊt pÄ endnu en morder?

Pressen skriver:

"Virkelig spĂŠndende med uforudsigelige plottwists. Det er umuligt at lĂŠgge Stacy Willinghams debut fra sig."

— Karin Slaughter

"En imponerende debut”

— Cara Hunter

"Den syvende pige er lige dele sydstatsgotik, karakterstudie, familietragedie, psykologisk spĂŠnding og – bedst af alt – et mysterium, der er sĂ„ dybt tilfredsstillende og ikke ligner noget andet, jeg har lĂŠst i Ă„revis. Stemningsfuld og spĂŠndende."

— A.J. Finn

"Fuld af spénding og snigende uhygge.”

— Val McDermid

"Willingham blander behéndigt Chloes éngstelige fþrstepersonsfortélling i nutiden med flashbacks til hendes barndom, hvilket þger spéndingen. Den stemningsfulde prosa og de mange rþde flag forstérker fortéllingens intensitet 
 en forfatter, man skal holde þje med."

— Publishers Weekly

"Et usĂŠdvanligt godt og overraskende plot."

— The Washington Post

"En fantastisk tilfÞjelse til enhver samling af spÊndingsromaner og psykologiske thrillere med en uforglemmelig karakter, der hjemsÞges af sin fortid og fÄr uhyggen til at stige."

— Library Journal

"Willingham byder pÄ stram historiefortÊlling og en heltinde med overbevisende sÄrbarhed. Det er en stÊrk debut, der anbefales til lÊserne af psykologiske spÊndingsromaner."

— Booklist

"Er du til psykologiske thrillere, sÄ vil du fÄ en god lÊseoplevelse ud af Den syvende pige."

— Cats, books and coffee

"Snyd ikke dig selv for denne lĂŠseoplevelse."

— Krimihjerte


Narrator: Sara Ullner
Duration: