(22)

Den vidunderlige

audiobook & e-book


Michael McCann behandler kvinder anstĂŠndigt, og han gĂžr ingen uddtagelse med Timona Calverson, selvom hun er klĂŠdt i laset tĂžj. MĂ„ske er hun bare en gĂ„defuld kvinde, men Michael fast besluttet pĂ„ at beskytte hende, om det sĂ„ blot er for en nat. Timona kan ikke fĂ„ sig selv til at fortĂŠlle, hvem hun i virkeligheden er – eller at hendes rige familie vil betale mange penge for at fĂ„ hende tilbage. Hun ved ikke meget om Michael McCann, bortset fra at han er parat til at give sin sidste kop te til en fremmed, og at han har medlidenhed nok til at eje den grimmeste hund pĂ„ jorden. Men den flotte irers uventede venlighed har vundet hendes lunefulde hjerte – nu og for altid.

Uddrag af bogen

Mick lĂŠnede sig frem for at undersĂžge sĂ„ret pĂ„ drengens skulder. Det var svĂŠrt at ignorere stanken af rĂ„dne grĂžntsager – den unge idiot var landet i en bunke affald. Mick trak hans blodige og beskidte jakke til side.

Hans hjerte tog endnu et ubehageligt dyk.

Dette var ikke nogen dreng. Under jakken var offerets skjorte blevet revet over og afslĂžrede en fin chemise og et brysts kurve.

Velsignede helgener. En kvinde efterladt her i det stadie ville vise sig underholdende for de Êldre bandemedlemmer, nÄr fÞrst de opdagede hende. Hvilken tÄbe af en pige, eller rettere sagt en kvinde, gik rundt i gaderne klÊdt som en dreng?

”For helvede da,” mumlede Mick for sig selv. Det offentlige hospital? En god kilometer. Efter tretten timer i sĂžmbeslĂ„ede sko var han ikke ivrig efter at tage Ă©t eneste ekstra skridt.

Om forfatteren

Kate Rothwell er prisvindende forfatter, der ogsÄ udgiver under navnet Summer Devon. Hun skriver flere forskellige typer kÊrlighedsromaner, bl.a. historiske som Den vidunderlige.


Narrator: Jesper Platz
Duration: