(0)

Disciplin, handlekraft og mod - med Thomas Rathsack

audiobook


Thomas Rathsack er foredragsholder, forfatter og tidligere jÊgersoldat. MÄske har du set ham i programmet "Korpset" pÄ TV2. I 2009 udkom hans fÞrste bog og selvbiografi "JÊger - i krig med Eliten", hvor han beskriver sit liv og erfaringer som jÊgersoldat. Det er den bog, der ligger til grund for vores samtale i det her afsnit. Jeg er nysgerrig pÄ, hvorfor Thomas har valgt at gÄ en vej i livet, der byder pÄ bÄde smerte, livsfare og uforudsigelighed. Thomas fortÊller om mÄl og rollemodeller, udlÊngsel, kriser, nÊrdÞdsoplevelser, viljestyrke og om faren ved selvmedlidenhed. Vi taler om menneskelig ondskab, om at passe pÄ sin energi, at bruge livet, mens man har det, og om at kende sig selv, rÊkke ud og tage imod hjÊlp, nÄr man har brug for det.

Thomas fortĂŠller ogsĂ„ om sit sĂŠrlige forhold til hunde – blandt andet historien om hans fĂžrste hund Selma, som han fandt pĂ„ gaden i Afghanistan og tog med hjem til Danmark.

Du kan se mere til Thomas pÄ hjemmesiden https://thomasrathsack.dk/

SĂŠson 3, 2021.

Det spirituelle hjĂžrne

Det spirituelle hjÞrne er podcasten for dig, som er nysgerrig pÄ alt det, der ikke nÞdvendigvis kan mÄles og vejes. I hvert afsnit taler Annasohia Petri med en ekspert inden for et spirituelt omrÄde og bliver klogere pÄ, hvad det drejer sig om.

Annasophia Petri (f. 1994) er uddannet TV- og medietilrettelĂŠgger fra Danmarks Medie- og JournalisthĂžjskole, DMJX. Derudover er hun uddannet yogalĂŠrer og astrolog. Annasophia stĂ„r bag de to podcasts ”Det spirituelle hjĂžrne” og ”Det astrologiske hjĂžrne” samt bogen “Alt det, vi ikke ser” (Lindhardt og Ringhof, 2023)