(1)

Dommedag

E-book


Molly og Neil bor afsondret, men smukt i de californiske bjerge. En nat vÄgner parret pludseligt ved lyden af regn, der pisker mod ruderne og en ubestemmelig lugt, som har spredt sig i hele huset. Fluks fÄr de tÊndt for fjernsynet, og nÄr lige at se i nyhederne, at hele verden er ramt af det usÊdvanlige vejr, inden tv-signalet ryger, radioen dÞr og internettet bryder sammen.

I desperation begiver parret sig ned mod den nÊrmeste by, hvor de til deres forbavselse ser, at hvad der fÞr var en hyggelig bjerglandsby, nu er forvandlet til en dyster labyrint af lilla tÄge.

PĂ„ den lokale bar har en gruppe indbyggere samlet sig for at diskutere, hvad der sker, og hvad de skal stille op. Folk opfĂžrer sig mystisk, og nogen lader ovenikĂžbet til at have skiftet personlighed.

Er det frygt og ophidselse, der pÄvirker dem? Eller ligger svaret pÄ deres forandrede adfÊrd et sted i den uforklarlige tÄge?

Den amerikanske forfatter Dean R. Koontz (f. 1945) er kendt for sine spÊndingsmÊttede thrillere, som ofte strejfer andre genrer sÄ som gyser, fantasy, science fiction og satire. Dean R. Koontz har skrevet dusinvis af romaner og noveller og har solgt over 450 millioner bÞger verden over.