(3)

DU

audiobook & e-book


Da den hübefulde unge forfatterinde Beck besøger den boghandel, hvor Joe arbejder, falder han med det samme for hende. Beck er alt, hvad Joe nogensinde har ønsket sig - smuk, sej, knivskarp og virkelig sexet.

Joe vil have hende for sig selv og stopper ikke, før han für sin vilje. Han bryder ind i hendes lejlighed, stjÌler hendes telefon og hacker hendes e-mailkonto - han forvandler sig med andre ord til en stalker. Men Joe er en god fyr, og mens han langsomt tager kontrollen over Becks liv uden hendes viden, kan hun nÌsten ikke lade vÌre med at falde for den mand, som jo nÌrmest synes skrÌddersyet til hende.

Sü da hendes irriterende kÌreste Benji pü mystisk vis forsvinder, Kan Beck ikke lÌngere modstü Joes tilnÌrmelser, og sammen tumler de ned i en turbulent affÌre med dødelig udgang.

Caroline Kepnes' YOU er en urovĂŚkkende historie om den inderlige passions bagved liggende mekanik, og fra stalker til kĂŚreste er Joe den ultimative antihelt: skrĂŚmmende begavet, indsmigrende og helt og aldeles tiltalende. En spĂŚndingsroman, der ligger godt for Gillian Flynn-lĂŚseren.