(2)

Dyrepasseren i Berlin Zoo

audiobook & e-book


Familiemysterier og chokerende hemmeligheder, rørende venskaber og modige kvinder, som har sat tydelige aftryk under 2. Verdenskrig. Anna Stuart vÌver fortid og nutid sammen i sine hjerteskÌrende og velresearchede romaner.

Berlin Zoo, 1943: Tiürige Adelaide og hendes nyfødte søster er pludselig blevet forÌldreløse efter en nat med ødelÌggende bombninger, og den hjertelige dyrepasser Katharina Heinroth tager de to smü piger i sin varetÌgt. Da Katharina forsøger at redde børn og dyr ud af den krigshÌrgede by og i sikkerhed, slür hendes forsøg fejl, og Adelaide lover sin adoptivmor at holde pü en foruroligende hemmelighed. En hemmelighed, som kommer til at Ìndre Adelaides liv for altid.

Berlin Zoo, 2019: Bethan Taylor sidder pü en bÌnk ved siden af den Ìldre dame Ada, som virker konfus. Hendes tanker pendulerer mellem fortid og nutid, og hun fortÌller, hvordan hun tilbragte sin barndom under krigen i en underjordisk bunker mellem indhegnede dyr. Og efterhünden som historien udfolder sig, forundres Bethan over at høre et navn, hun genkender.

De to kvinder har begge dybe ar pĂĽ sjĂŚlen, men kan de hjĂŚlpe hinanden med at hele?


Narrator: Grete Tulinius
Duration: