(17)

Eksymisen ja unohtamisen kirja

audiobook & e-book


Romaani kohtaamisesta, joka saa ajan muuttamaan suuntaa

Julia on lÀhdössÀ matkalle. IsÀ ja Àiti puhuvat huviretkestÀ, mutta jotain outoa on siinÀ, ettÀ on lÀhdettÀvÀ salaa aamuyön hÀmÀrissÀ ja ajettava pÀivÀstÀ toiseen lÀhes pysÀhtymÀttÀ. Jan on kiinnostuneempi numeroista kuin ihmisistÀ. HÀnet lÀhetetÀÀn leirille saamaan ystÀviÀ, mutta poikien vaellusretki muuttuu selviytymistaisteluksi erÀmaassa. Julian ja Janin kohtalot sekoittuvat toisiinsa kuin muste vanhan muistikirjan lehdillÀ. Jokin tuntuu vetÀvÀn eksyneitÀ kohti toisiaan ja arvoituksellista taloa, josta Julia nÀkee unissaan vÀlÀhdyksiÀ.

Rasi-Koskinen kirjoittaa ihmisistÀ, jotka selviytyÀkseen joutuvat tekemÀÀn valintoja muistamisen ja unohtamisen vÀlillÀ. Eksymisen ja unohtamisen kirjan polttopisteessÀ on aika ja sen edestakainen liike, jota on mahdoton pysÀyttÀÀ.

Marisha Rasi-Koskinen on tamperelainen kirjailija ja psykologi. Eksymisen ja unohtamisen kirja on hÀnen neljÀs kaunokirjallinen teoksensa. HÀnen edellinen teoksensa Vaaleanpunainen meri oli Runeberg-ehdokkaana. Romaanistaan Valheet Rasi-Koskinen sai Tiiliskivi-palkinnon sekÀ Tampereeen kaupungin kirjallisuuspalkinnon.


Narrator: Leena Pöysti
Duration: