(0)

En sommar i rampljuset

audiobook & e-book


Tredje delen i romance-serien Prince Edward Islands strÀnder av den omÄttligt populÀra Liz Johnson.

Kelsey Ahern har upptrÀtt pÄ teatern Victoria Playhouse pÄ Prince Edward Island varje sommar sedan hon var sju. Men nÀr en orkan förstör byggnaden Àr det inte bara hennes minnen som stÄr pÄ spel, utan Àven hennes framtid som dramalÀrare och coach.

Tillsammans med Levi Ross, skolans anlÀggningschef, anordnar hon en vÀlgörenhetsshow för att tjÀna in pengar till Äteruppbyggandet av teatern. Han har rykte om sig att kunna fixa vad som helst, och Kelsey Àr sÀker pÄ att det finns mer bakom den tysta mannen Àn man kan se med blotta ögat.

Levi Ă„ sin sida har beundrat Kelsey i Ă„ratal, men lyckas inte hitta ett sĂ€tt att berĂ€tta det. NĂ€r en populĂ€r meteorolog, som kommit till stan för att rapportera om följderna av orkanen, visar intresse för Kelsey och hennes show inser Levi att han mĂ„ste ta bladet frĂ„n munnen – om han inte vill förlora sina chanser med kvinnan han sĂ„ lĂ€nge har lĂ€ngtat efter ...

Liz Johnson Àr en bÀstsÀljande amerikansk författare frÄn Phoenix, Arizona. Hon skrev sin första novell nÀr hon var sju Är gammal och tjugo Är senare skrev hon för första gÄngen kontrakt med ett bokförlag. Hennes böcker Àr fyllda med vÀrme, kÀrlek och lyckliga slut.


Narrator: Malin Janlöv
Duration: