(4)

En vanlig historia

audiobook & e-book


"Jag viskade ditt namn, du kom emot mig och vi kramade varandra ganska lÀtt. Det var Äter första gÄngen, vi var Ànnu lite blyga. Det var sÄ det mÄste vara, ungdomsÄrens möte, men nu visste vi att ingenting fick gÄ förlorat. Och jag visste att du visste, att vi kÀnde likadant."

PÄ kurshotellet Àr det som att tiden stÄr stilla. Det lilla förlaget har Äkt för att ha en konferens, och i luften finns en ny stÀmning. Som att allting Àr möjligt, om man bara vÄgar ta chansen.

Han har varit förÀlskad i sin kollega lÀnge. Nu ska hon skiljas, och han mÀrker att andra pÄ kontoret ocksÄ verkar vara intresserade av henne. PÄ kursgÄrden fÄr de en chans att vara ensamma med varandra, och det Àr nu eller aldrig. Samtidigt gnager det dÄliga samvetet pÄ honom, nÀr bilder av familjen dÀrhemma envisas med att dyka upp framför ögonen.

En vanlig historia Àr en förtrollande roman om plötslig och intensiv kÀrlek.

Erik Eriksson föddes 1937 och Ă€r en svensk journalist, tv-producent och författare. Han har skrivit romaner, novellsamlingar, ungdomsböcker och lĂ€ttlĂ€sta böcker. År 2009 fick han Aniarapriset för sitt författarskap.


Narrator: Anna Godenius
Duration: