(4)

Eudora Honeysett voi hyvin, kiitos

audiobook & e-book


Koskaan ei ole liian myöhÀistÀ saada onnellinen lapsuus

Eudora Honeysett on saanut tarpeekseen - kaikesta. HÀn on kahdeksankymmentÀviisivuotias ja nÀhnyt omin silmin, miten pahaa jÀlkeÀ pitkÀaikaissairaus saa aikaan. HÀn ei aio jÀÀdÀ odottamaan mitÀ tuleman pitÀÀ, kun voi yhdellÀ ainoalla soitolla sveitsilÀiselle klinikalle ottaa kohtalonsa omiin kÀsiin.

Sitten rÀikeÀsti pukeutunut kymmenvuotias Rose ilmestyy hÀnen ovelleen.tÀynnÀ elÀmÀÀ. Pikkuvanha Rose vetÀÀ Eudoran mukaan iltapÀivÀteelle naapurin Stanleyn kanssa, shoppailemaan, uimarannalle, syntymÀpÀiviin ja muihin juhliin. Kolmikko löytÀÀ toisistaan tukea ja ystÀvyyttÀ ja Eudora alkaa muistella omaa lapsuuttaan ja pohtia, onko hÀn todella valmis kuole maan nyt, kun on vasta oppinut nÀkemÀÀn, mitÀ elÀmÀ oikeasti on. Onko hÀn valmis sanomaan hyvÀstit uusille ystÀvilleen?

Koskettava feelgoodromaani ystÀvyydestÀ, elÀmÀstÀ ja sen lÀhestyvÀstÀ lopusta. Kirjan on suomentanut Anna-Mari Raaska.

Annie Lyons on brittilÀinen bestsellerkirjailija ja luovan kirjoittamisen opettaja. Ennen kirjailijanuraansa hÀn oli töissÀ mm. kustantamossa ja kirjakaupassa. HÀnen edellinen romaaninsa Pommisuojan lukupiiri nousi suomalaisten suosioon kesÀllÀ 2023.

”HerkkĂ€ ja koskettava kertomus elĂ€mĂ€stĂ€, ystĂ€vyydestĂ€ ja kuoleman kohtaamisesta... Kaikkien pitĂ€isi lukea tĂ€mĂ€ kirja.” - Ruth Hogan

”MeillĂ€ kaikilla pitĂ€isi olla sellaisia ystĂ€viĂ€ kuin Eudora, Stanley ja Rose, joiden lĂ€mpö auttaa meitĂ€ selviytymÀÀn vaikeinakin aikoina.” - Celia Anderson


Narrator: Laura HĂ€nninen
Duration: