(4)

Faldet

audiobook & e-book


Faldet er ottende bind i serien fra sagaĂžen med kriminalinspektĂžr Erlendur og hans team.

KriminalinspektĂžr Erlendur fra Reykjaviks Politi holder fri og i stedet mĂ„ hans assistent Sigurdur Óli holde skansen. Sigurdur er jĂŠvnt utilfreds med tilvĂŠrelsen: Med sit job, sit kĂŠrlighedsliv og sin mor, som ringer og plager ham i tide og utide. Da han aflĂŠgger uofficielt besĂžg hos et par svindlere, som afpresser hans gamle skolekammerat, der er blevet fotograferet i en swingerklub, sĂŠtter han sin stilling hos politiet pĂ„ spil. For Sigurdur Óli trĂŠder lige ind i en mordscene. En kvinde er blevet banket til dĂžde, men gerningsmanden undsluppet. Nu har Sigurdur Oli bĂ„de et forklaringsproblem og en mordsag pĂ„ halsen.

Faldet bevÊger sig fra Reykjaviks bankelite til byens mest marginaliserede eksistenser. Det er en suverÊn krimi om grÄdighed, stolthed og mord fra en af Europas mest succesfulde krimiforfattere.

Pressen skriver:

»'Faldet' [er] bestemt vĂŠrd at lĂŠse. Indridason er en suverĂŠn menneske- og naturskildrer
 Det er velturneret, skarpt og velskrevet.«

***** – Mette Hþjbjerg, Politiken

»Forfatteren Arnaldur Indridason har sin styrke i eminent persontegning, stemningsskabende atmosfĂŠre og fine naturbeskrivelser. 
 En velskreven socialrealistisk kriminalroman, hvor krimigĂ„den pĂ„ bedste vis suppleres med forfatterens samfundsanalyse-og kritik af finansverdenens skruppellĂžshed og mangel pĂ„ moral og ansvar.«

– Lone Lindvald Rasmussen, Helsingþr Dagblad


Narrator: Michael Brostrup
Duration: