(2)

Fire piger, et par jeans

audiobook


Der var engang et par bukser. Bare et par helt almindelige jeans. Disse jeans rejste ud, for at opleve store ting - og dette er historien om de fire veninder, som pÄ skift havde bukserne pÄ.

Lena tager Jeansene med til GrÊkenland. Men i et Þjeblik hvor hun hverken har disse eller nogen andre bukser pÄ, starter hun en kÊdereaktion, som ender med, at den hun stoler allermindst pÄ, er hende selv.

Tibby lader Jeansene gÊsteoptrÊde i sin dokumentarfilm om hendes hjernedÞde medborgere i den soveby hun bor i (en forstad til Washington D.C.). Bagefter lÄner hun bukserne til en 10-Ärig pige, som er bÄde irriterende og pÄtrÊngende, men som viser sig at have en god grund til at vÊre utÄlmodig.

Bridget forsÞger at snige sig ind til en fodboldkamp med Jeansene pÄ - i et desperat hÄb om, at de kan hjÊlpe hende til at vinde en kÊrlighedserobring.

Carmen skammer sig over, at Jeansene bliver vidne til hendes forvandling fra den dygtige og dejlige lille Carmensita til den hĂŠvntĂžrstige steddatter, da hendes sommerferie med faren viser sig at indbefatte en kommende stedmor, to stedsĂžskende og et hus, der ligner en reklame for Kleenex.

Serien om Tibby, Carmen, Bridget og Lena bestÄr af fÞlgende bind:

Fire piger, et par jeans

Piger i jeans. Den anden sommer

Piger i jeans. Den tredje sommer

Piger i jeans. Den sidste sommer

Text copyright © 2001, by 17th Street Productions, an Alloy Online. Inc. Company Recorded an translated by arrangement with Random House Children’s Books, a division of Random House, Inc.

(P) 2013 by AV Forlaget Den Grimme Ælling

Sisterhood of the Traveling Pants is a registered US trademark of 360 Youth, LLC dba Alloy Entertainment. All rights reserved.

Oversat af Dorthe de Neergaard fra The Sisterhood of the traveling pants

piger, veninder, sommerferie, fĂžlelser


Narrator: Louise Herbert
Duration: