(0)

Flodens ofre

audiobook


Nervepirrende krimiserie om psykologen Alice Quentin, der hjĂŠlper Londons politi med at sĂŠtte en rĂŠkke brutale seriemordere bag tremmer.

Datteren til en prominent minister, Jude Shelley, er pÄ vej hjem fra en fest, da hun pludselig bliver trukket ind i en bil. Med et vansiret ansigt bliver hun kastet i Themsen, og det iskolde vand fylder hendes mund, nÊse, lunger 


PÄ mirakulÞs vis Judy formÄr at overleve, men ingen kan regne ud, hvem hendes overfaldsmand er. Et Är senere beder hendes familie psykolog Alice Quentin om at genbesÞge sagen. Det var Don Burns, der fandt Judy ved floden, og selvom de ikke har talt sammen i et Är, mÄ Alice bede om hans hjÊlp.

Men da en Êldre prÊst bliver angrebet ved Battersea og skyller op ved Westminster i London, bliver sagen langt mere kompliceret. En Êldgammel glasperle er bundet til ligets hÄndled, og Alice begynder at se en sammenhÊng. Themsen har altid krÊvet ofre, og morderen tror tydeligvis stadig pÄ flodens magt.

Alice er overbevist om, at Judy og hendes familie skjuler noget – og at flere mennesker vil drukne, hvis ikke de fortéller sandheden.

Flodens ofre er fjerde bind i serien.


Narrator: Julie Riis

Duration: