(0)

Forkert gravid

audiobook


Graviditet har altid vÊret forbundet med forventningens glÊde og en boblende fornemmelse af, at man som kvinde er ved at gro et liv. Det er i hvert fald hvad mange kvinder igennem Ärtier er blevet fortalt. Men hvad gÞr det sÄ ved en, nÄr man fÞler sig forkert gravid? NÄr man ikke er bliver overvÊldet af en lykkerus, men tvÊrtimod konstant gÄr rundt med en fÞlelse af at vÊre forkert gravid? Hvordan tackler man det, nÄr man slet ikke man mÞnstre omverdenens begejstring for den voksende mave? Alt det kender Tik Tak 30-vÊrt, Sandie Westh til, for hun er gravid og indtil videre har det vÊret noget af det mest prÞvende, hun har vÊret igennem i sit liv. Efter tre mÄneder blev det sÄ grelt, at Sandie er blevet en del af et sÊrligt forlÞb pÄ Hvidovre Hospital. Lyt til dette afsnit af Tik Tak 30 sÊson 2, hvor Sandie Westh (33) fortÊller om at fÞle sig forkert gravid.

VĂŠrter: Josefine Stork og Sandie Westh Tilrettelagt og produceret af : Josefine Stork og Sandie Westh

Medvirkende: Cana ButtenschÞn, jordemoder og blogger, forfatter til tre bÞger om graviditet og bÞrn, og journalist og vÊrt pÄ P1, Sanne Cigale.

RedaktĂžr: Mette Hovmand-Stilling

Musik: Joshua Lindemann

Produceret af Talk Town, Story House Egmont

En podcast om at vĂŠre kvinde i 30’erne og indehaver af en livmoder med en udlĂžbsdato. I podcastserien Tik Tak 30 tager Josefine Stork (30) og Sandie Westh (33) udgangspunkt i deres egen livssituation, nĂ„r de med hjĂŠlp fra en rĂŠkke eksperter forsĂžger at afdĂŠkke og undersĂžge de forventninger, der er til den moderne kvinde i 30’erne, men ogsĂ„ de ting, vi kvinder gĂ„r og grubler over, nĂ„r uret (sĂŠrligt det biologiske) tikker derudad. For skal man egentlig have bĂžrn og i sĂ„ fald hvornĂ„r? Og hvor langt er man overhovedet pĂ„ kĂŠreste-, bolig- og karrierefronten? Tik Tak 30 er en podcast til dig, der stresser lidt over alt det, du fĂžler, du skal nĂ„ som kvinde i 30’erne – og som har brug for gode rĂ„d til at tage en dyb indĂ„nding. I godt selskab.

Medvirkende: Skiftende

VĂŠrt/journalist/producer: Josefine Stork og Sandie Westh

RedaktĂžr: Mette Hovmand-Stilling

Musik: Joshua Lindemann

Fotograf: Martin Bubandt

Produceret af Talk Town, Story House Egmont, 2020

Josefine Stork (f. 1989) er journalist, TV-tilrettelÊgger og podcastvÊrt. Hun stÄr bl.a. bag podcastserierne "Tungdom", "TÊnd for mig", "Tik Tak 30" og "SkÄl SÞster".

Sandie Westh (f. 1988) er journalist, radiovĂŠrt og debattĂžr. Hun er bl.a. kendt fra 'I sorg med Sandie Westh', 'Ofrene' og den nu lukkede DR radiostation P7 Mix.