(1)

Fortiden tur/retur

audiobook


En sexet, hjerteskÊrende kÊrlighedshistorie og et rigt og nuanceret venskab mellem to uforglemmelige kvinder. Hver detalje er lige i Þjet, Elizabeth Nobel har skabt en nÊsten umulig-at-opnÄ-cocktail af fÞlelsesladet modenhed og morskab

Selv ens bedste veninde?

Susannah har levet sammen med Doug i otte Är, fungeret som stedmor for hans tre bÞrn uden at blive pÄskÞnnet og spekuleret pÄ, hvorfor det ikke gÄr hende pÄ, nÄr han undertiden sover pÄ sit arbejdsvÊrelse. Hun har kendt sin bedste veninde, Amelia, siden de var teenagere. Amelia lÊgger ikke fingrene imellem, og Susannah bryder sig ikke om at hÞre, hvad Amelia har at sige om hendes uforpligtende forhold.

Ved sin brors bryllup lĂžber Susannah ind i Rob – hendes fĂžrste kĂŠrlighed, hendes livs kĂŠrlighed. Der er ingen ring pĂ„ hans ringfinger, og Susannah begynder at fantasere. Hendes fantasier forvandles til virkelighed, da Rob ringer til hende. Susannahs genoplivede fĂžlelser for Rob ryster hendes verden, der dernĂŠst bliver vendt totalt pĂ„ hovedet af en afslĂžring fra Amelia.

Netop som Susannah og Amelia har mest brug for hinanden, stÄr de over for en krise, der truer med at flÄ deres venskab fra hinanden. Uden sin velkendte ledestjerne mÄ Susannah endelig foretage nogle svÊre valg for omsider at blive voksen, uanset hvem eller hvad hun mÄ forlade.


Narrator: Rebekka Owe
Duration: