(0)

Forvandling

E-book


Under en rejse til RumÊnien i 1994 plages Kasper af mareridt, men det er ikke det eneste tegn pÄ, at noget er galt med ham. SigÞjnerne rÄber og spytter efter ham, gadehundene stikker af, og hans skÊgvÊkst tager til. En forvandling er igang. Hans kÊreste, Mia, byder den mere dyriske side af ham velkommen, men Kasper plages; han kan ikke kende sig selv lÊngere. Men forvandlingen er ikke til at stoppe.

"Steen Langstrup er ét af Danmarks bedste bud pÄ en spÊndingsforfatter i international klasse."

Politiken

"Viser hvorfor Langstrup er det stÞrste danske gyser-talent i nyere tid ... Idéen med at lade et parforholds dÊmoner tage fysisk form er stÊrk."

Berlingske Tidende

“SĂ„ historien fungerer pĂ„ begge niveauer, som beretning om kĂŠrlighed og seksualitet og som en blodig skrĂŠkhistorie godt med stĂŠnk pĂ„ habitten og de faste forestillinger."

Weekendavisen

"Kampen mellem de onde og de gode krÊfter er drivkraften i enhver god gyserroman, men nÄr ondskaben pludselig skaber sympati og forstÄelse, sÄ giver en uhyggelig historie mere end et godt gys. Den skaber ogsÄ eftertanke. Steen Langstrups nye bog Forvandling er en af disse gysere, der hÊver sig over det sort/hvide niveau."

Frederiksborg Amts Avis

ï»ż