(35)

Frejas Blod - Freja-trilogien I: Nordisk krimi

audiobook & e-book


Ditte Freulich bliver fundet dÞd i sin bil. Der er et afskedsbrev, men Christopher Kingo tror ikke, Ditte har begÄet selvmord, fordi hun har en datter, Carla, pÄ 6 mÄneder. Christopher er Dittes ven og biologisk far til Carla, og han kan ikke lade sagen ligge uopklaret hen. Sammen med den fÊlles veninde Isabella vil Christopher gÞre alt for at finde frem til sandheden.

Hvem har drÊbt Ditte? Det prÞver journalisten Isabella Luz og piloten Christopher Kingo at finde ud af. Isabella kÊderyger og grovÊder skumfiduser, mens Christopher er bekymret for sin lille datter. Det umage detektivpar er pÄ sporet af en mordgÄde med trÄde tilbage i historien, men har Isabella en skjult dagsorden? Deres venskab bliver udfordret pÄ den hÊsblÊsende rejse rundt i Norden, hvor det er svÊrt at skelne ven fra fjende.

Hvad Christopher ikke ved er, at medlemmer fra en hemmelig kvindeloge af asatroende og en kristen mandesekt er lige i hÊlene pÄ dem med hvert deres formÄl, og de skyer ingen midler for at nÄ deres mÄl. Har det noget med kvindekampen at gÞre? Og hvem vinder?

”Frejas blod” er en nervepirrende krimi med inspiration fra Dan Brown.


Narrator: Maria Stokholm
Duration: