(1)

Fremmed

audiobook


Fremmed er tiende selvstĂŠndige bind i serien om drabsefterforsker Rebekka Holm – en nervepirrende krimi om tilhĂžrsforhold og identitet, og om hemmeligheder sĂ„ dybe, at mord kan synes eneste udvej.

Den danske billedkunstner Estrid MÞrk findes hÊngt i sit hjem pÄ Isle of Skye, og det lokale politi fastslÄr, at hun har begÄet selvmord.

Ramt af sorg over sin mors dĂžd rejser hendes unge datter Lea til den skotske Ăž for at bringe orden i morens efterladte ejendele og fĂ„ solgt huset, Oona’s Place. Lea har svĂŠrt ved at finde ro, fĂžler sig iagttaget og utryg i den rĂ„ og vilde natur, og hun kĂŠmper med at forstĂ„ hvorfor moren, der oplevede stor succes med sine landskabsmalerier, skulle tage livet af sig i det hus, hun har talt sĂ„ begejstret om. Da Lea tilfĂŠldigt finder et trusselsbrev sendt til moren, opsĂžger hun Rebekka Holm, som hun har mĂždt i flyet pĂ„ vej mod Skotland.

Rebekka er sendt pĂ„ tvungen orlov af PolitigĂ„rdens nye drabschef, og fĂ„r en stĂŠrk mistanke om, at det lokale politi har lukket sagen for hurtigt, og at Estrid sandsynligvis er offer for en forbrydelse. For hvem er den gĂ„defulde mand, der dukker op ved Oona’s Place uden at give sig til kende overfor Lea? Og hvorfor pĂ„stĂ„r Ăžens beboere, at der hviler en forbandelse over det lille afsidesliggende stenhus? Rebekka Holm kaster sig over sagen, der mĂ„ske trĂŠkker trĂ„de tilbage til et ungt pars dĂžd pĂ„ Ăžen mere end tredive Ă„r tidligere.


Narrator: Karen Abrahamsen
Duration: