(62)

Gatans barn

audiobook & e-book


Weean har levt pÄ gatan sÄ lÀnge han kan minnas, han Àr en av de bÀsta ficktjuvarna i stan och drömmer om att en dag bli gatuförsÀljare.

Jesse Constam tillhör stadens elit, men besöker regelbundet omrÄdet kring Covent Garden för att erbjuda hjÀlp till de behövande.

En kvÀll möts Weean och Jesse under vÄldsamma förhÄllanden, och snart bestÀmmer sig Jesse för att ta Weean under sina vingar. Weean fÄr nya klÀder, undervisning, och möjligheter som han tidigare bara kunnat drömma om. Om nÀtterna ÄtervÀnder han till sina gamla hemkvarter, och lÀr dÀr kÀnna Lil. Med Jesses hjÀlp och Lil vid sin sida verkar ett annat liv möjligt. I takt med att Weean blir Àldre förstÄr han dock att hans drömmar krockar med kraven som stÀlls pÄ honom, och han blir varse att de vÀrsta av svek kommer frÄn de man Àlskar mest.

Dramatiska romaner om slÀkten Lackland.

Claire Rayner föddes Är 1932. Hon Àr en engelsk författare och Àven utbildad sjuksköterska. Hennes stora intresse för medicinska och sociala frÄgor har resulterat i ett stort antal artiklar och böcker. Böckerna om slÀkten Lackland blev hennes stora genombrott som författare av fiktion.


Narrator: Isabelle Pedone
Duration: