(52)

Germania

audiobook & e-book


Tyskland – 1945

I krigens sidste stund indkaldes ledende chefforsker og fysiker, Wagner Ziegler, til Wewelsburg-slottet hvor RigsfÞreren venter. Ziegler betros en vigtig opgave der har stor betydning for Tysklands videre overlevelse. Sammen med sin forskerstab mÄ han begive sig ud pÄ en lang og farefuld togrejse mod Rigets fjerneste krog.

Danmark – 2016

Mark Kohn – tidligere frĂžmand og nu operativ CIA-agent – er i landet pĂ„ en kort visit. Venneparret han besĂžger, er bosat i det midtjyske, og sammen har de inviteret Mark i den lokale biograf. Men knap er de nĂ„et indenfor fĂžr push-meddelelser vĂŠlter ind om at StorebĂŠltsbroen er ramt af en mystisk eksplosion. Tanken om terror breder sig blandt gĂŠsterne, og pludselig stormes biografen af kampklĂŠdte mĂŠnd med automatvĂ„ben og avanceret boregrej. Med sig har de en rĂŠkke plantegninger over stedet – gamle, tyske tegninger.

Angrebet pÄ biografen bliver startskuddet pÄ en intens jagt pÄ en hemmelighed der blev glemt i krigens sidste timer da Riget faldt. Mens Mark Kohn kÊmper for overlevelse, mÊrker han langsomt eftervirkningerne af et langt Ärti i krig med specialstyrkerne. Han er fanget i et spind hvor en magtfuld familie tilsyneladende er villig til at sÊtte alt ind pÄ at afdÊkke hemmeligheden om PROJEKT GERMANIA 



Narrator: Lars Holmsted
Duration: