(0)

Gerne i store sedler

audiobook & e-book


Paul Amos har et trygt liv med et godt job og en selvvalgt rolig tilvÌrelse. Alligevel føler han, at der mangler noget. Hans dage er ikke til at skelne fra hinanden, alle er lige grü og forudsigelige. Og hvad gør man sü?

Paul Amos vÌlger at røve en sparekasse, men fortryder hurtigt, da han finder ud af, hvilke konsekvenser det kan have. For han havde ingen idÊ om, hvilken modstander han ville komme til at lÌgge sig ud med. Kun Ên ting var sikkert: hans trygge tilvÌrelse er pludselig langt borte!

Orla Johansen (1912-1998) var en dansk journalist og forfatter, der primÌrt arbejdede med krimigenren; büde i sin journalistik og sit forfatterskab. Johansen udgav mere end et dusin skønlitterÌre vÌrker, og var blandt andet meget kendt for sin krimiserie med karaktererne Brecht og Olsen som hovedrolleindehavere. Orla Johansen fik sin litterÌre debut med krimien "Tusindfryd" (1970), som samtidig var det første bind i serien om Brecht og Olsen. Johansen skrev desuden flere af sine vÌrker under pseudonymerne Leslie Clyde, Ronald Terry og Sigurd Johnsen.