(0)

Get Shorty

audiobook & e-book


Chili Palmer har tolv Är pÄ bagen som lÄnehaj i Miami. Ikke prangende, men godt fast arbejde med gode, faste kunder og sÄ lidt ved siden af med at kradse penge ind for lokale handlende og et par af casinoerne i Las Vegas.

En fin levevej, indtil Leo, en af Chilis smÄskyldnere, stikker af med pengene fra sin livsforsikring. Chili sÊtter efter ham i selskab med den forhenvÊrende filmstjerne Karen Flores og filmproduceren Harry Zimm. I hÊlene har de den vanvittige gangster Ray Bones, som de bestemt ikke Þnsker at blive fanget af.

"Get Shorty" er bogen bag den populĂŠre film af samme navn, der har John Travolta, Gene Hackman og Danny DeVito i hovedrollerne.

"NÄr fÞrst Elmore Leonard har kastet krogen ud, bider man pÄ. Og man venter kun pÄ at blive trukket pÄ land, sÄ man kan fÄ lov at ligge og gispe efter vejret."

- Det Fri Aktuelt

Elmore Leonard (1925-2013) var en amerikansk forfatter, der skrev en lang rÊkke populÊre krimier og spÊndingsromaner. Hans romaner er blevet oversat til mange sprog og har solgt mange millioner eksemplarer verden over. Elmore Leonard stÄr desuden bag en lang rÊkke filmmanuskripter, og flere af hans vÊrker er blevet filmatiseret af stjerneinstruktÞrer som Quentin Tarantino og Danny DeVito.