(433)

Golddigger - I think not

audiobook & e-book


Janni Ree har i mange Ă„r optrĂ„dt pĂ„ forsiden af danske dag- og ugeblade med historier, der har fĂ„et folk til at pege ïŹngre ad hende og kalde hende golddigger og det, der er vĂŠrre. Rollen som Oddset-Janni blev hendes fĂžrste bekendtskab med kendis-verdenen, og hvad dermed fĂžlger af offentlig interesse. Det har givet oplevelser, som kun de fĂŠrreste kommer igennem uden blĂ„ mĂŠrker pĂ„ sjĂŠlen.

I denne bog fortĂŠller Janni Ree om sit livs op- og nedture. Om tiden i USA, hvor hun levede i sus og dus, indtil hun pludselig blev sendt hjem pĂ„ rĂžv og albuer. Og om sagen, der kostede hende en fĂŠngselsdom, og hvordan dette pĂ„virkede hende og hendes familie. Det er ogsĂ„ historien om mĂŠndene i hendes i liv, hvoraf ïŹ‚ere har vĂŠret en del ĂŠldre end hende selv og ofte velhavende, senest ĂŠgteskabet med den 25 Ă„r ĂŠldre rigmand Karsten Ree.

Janni Ree fortÊller om angsten for at blive gammel og tager os med tilbage til en barndom med druk i hjemmet, hvor skolen blev et fristed. Her fÞdtes ambitionen om at efterstrÊbe et spÊndende og glamourÞst liv. En drÞm, som endte med at gÄ i opfyldelse pÄ godt og ondt.


Narrator: Janni Ree
Duration: