(0)

Guds lille heks

E-book


BÄlet faldt lidt sammen, og heksen vÊltede om. Pludselig stivnede han. Den var bare et nummer for livagtig. Idet den tippede rundt, kunne han ane en velkendt kurve under kÄben. BlÞde linjer. En bagdel og et lÄr. Det var ikke til at tage fejl af. Han sÄ sig forskrÊmt omkring. Der var ingen andre, der sÄ ud til at have bemÊrket noget. Man stod bare dér helt fÄret og skrÄlede lÞs.

... vi vil fred her til lands,

sankte Hans, sankte Hans!

SÄ fangede hans blik et ansigt. Et par brÊndende Þjne, der stirrede intenst pÄ bÄlet. En mand, der tydeligvis var helt ude af sig selv af ophidselse...

Christian og Janne levede i et Ă„bent ĂŠgteskab. Moderne, veloplyste mennesker. Men Janne faldt for en stĂŠrk mand, og det blev skĂŠbnesvangert.

En roman om vores forvirrende tid med manglende tro pÄ fremtiden. Om kvinder, der vil vÊre frie, og mÊnd, som stÄr parat til at genindtage de tabte positioner.

En roman om vores religiÞse tomrum, som mÄske en dag bliver fyldt ud. Men af hvem?

OM FORFATTEREN

Mogens Lyhne (f. 1945) er en dansk forfatter og oversĂŠtter. Han debuterede med romanen Anders og damerne. En roman om sex og vold i 1974 og har siden udgivet flere romaner, heraf flere for bĂžrn og unge.