(20)

Havets hvisken

audiobook & e-book


Libby Slater vender hjem til den solbeskinnede kystby Lighthouse Bay i Australien efter mange Är i Paris. Hendes gifte elsker er netop dÞd, og hun har sagt sin magtfulde stilling op i hÄb om, at hun nu kan forsone sig med sin sÞster, Juliet, der slog hÄnden af hende 20 Är tidligere. Dengang gjorde Libby noget forfÊrdeligt, som Juliet aldrig har tilgivet.

Libby flytter ind i et lille hus pĂ„ stranden i nĂŠrheden af det faldefĂŠrdige og forladte fyrtĂ„rn – men er det nu ogsĂ„ helt forladt, eller prĂžver nogen at skjule sig?

Mere end hundrede Ă„r tidligere er et skib sunket ud for den australske kyst. Den eneste overlevende er en ung kvinde, Isabelle Winterbourne, pĂ„ flugt fra sin mand og svigerfamilie, Om bord var desuden en yderst vĂŠrdifuld gave fra det engelske kongehus til det australske parlament. Alt pĂ„ skibet er gĂ„et tabt – det er i hvert fald, hvad de fleste tror 


Havets hvisken er en gribende kÊrlighedsroman om lidenskab, dunkle hemmeligheder og to kvinder pÄ tvÊrs af et Ärhundrede hjemsÞgt af fortidens tragedier.