(5)

Highfire: Kongen af Louisianas sumpe

audiobook & e-book


Squib Moreau er mĂ„ske nok en 15-Ă„rig sump-vild, streetsmart, cajun-blodet vildbasse, men han har (som regel) gode intentioner: Han vil virkelig gerne vĂŠre en sĂžd og opmuntrende sĂžn for sin hĂ„rdtarbejdende mor, sygeplejersken Elodie. Men nogle gange kommer livet i vejen – som for eksempel nĂ„r Falske Far pludselig fordufter og efterlader en kĂŠmpe gĂŠld, eller nĂ„r den korrupte landbetjent Regence Hooke fĂ„r den idĂ©, at Elodie er lige er hans kinda gal.

SÄ da Squib fÄr tilbudt et job hos den lokale spritsmugler, ser det ud til, at en sommer pÄ floden er hans eneste mulighed for at betale af pÄ familiens gÊld og mÄske skaffe et sted til ham og hans mor inde i byen, langt vÊk fra Regence Hookes ubehagelige tilnÊrmelser og Falske Fars dÄrlige ry.

DesvĂŠrre har landbetjenten selv kig pĂ„ den del af floden til sine lyssky forehavender. Og hverken han eller Squib har taget hĂžjde for dragen, der bor i en hytte dybt inde i Louisianas sump. AltsĂ„ Vern, den sidste drage i verden – ogsĂ„ kaldet Lord Highfire – der fordriver tiden med at se Flashdance og drikke vodka. Et lidt sĂžlle liv, men Vern er parat til at gĂžre hvad som helst for at forsvare det.

Highfire er en morsom, dramatisk, actionpakket, rĂžrende historie for voksne om en dreng, en korrupt politimand og den sidste drage pĂ„ jorden – mĂ„ske.


Narrator: Henrik Zangenberg
Duration: